WordPress Underhåll & Drift

Vi erbjuder premium drift och underhåll för din WordPress-hemsida. Ifall ni själva inte har tid erbjuder vi oss att sköta er webbplats, så att ni kan ägna all tid åt er egen verksamhet.

l

Maila oss

Maila oss på kontakt@camido.se

Ta hand om era kunder, vi tar hand om tekniken

Genom vår serverleverantör driftar vi er WordPress-hemsida och säkerställer att allt fungerar som det ska. Våra servrar är speciellt optimerade för WordPress och du kan alltid känna dig trygg att er webbplats håller sig uppdaterad efter senaste standard.

Vårt webbhotell för WordPress

Premium WordPress webbhotell

Med vårt webbhotell kan du förvänta dig en snabbare hemsida (hemsidor hos oss blir ca 30% snabbare) och en garanterad upptid på 99,6%.

Löpande uppdateringar av WordPress, tema, plugin

Vi sköter uppdateringarna för din WordPress webbplats, tillhörande plugin och teman genom vårt centrala management-system.

Daglig backup av er webbplats

Vi tar dagliga kopior på er hemsida upp till 30 dagar bakåt i tiden.

SSL-certifikat = https för en säker webbplats

Ett SSL-certifikat på din webbplats ser till att trafiken är krypterad och belönas av sökmotorer som använder detta som en rankingfaktor.

Antivirus och driftjour 24/7

Servrarna är utrustade med ett avancerat skydd från Imunify360 som upptäcker och förhindrar sårbarheter. Dessutom övervakas servrarna dygnet runt av ett tekniskt team.

Datalagring i Sverige

Med datacenter i Sverige uppnår vi optimal hastighet och kan samtidigt uppnå alla krav på GDPR. Servrarna är virtualiserade och drivs av miljömärkt el. 

Om Camido Webbyrå

Sedan 2014 har vi på Camido skapat moderna webbplatser till företag i olika branscher runt om i Sverige. Förutom design ligger vårt fokus i att skapa lönsamma hemsidor och är utformade till rätt målgrupp. Vi är ett jordnära företag och strävar efter en god relation till alla våra kunder.