Hemsida i WordPress

En hemsida med WordPress i grunden ger dig en väletablerad, uppdaterad och flexibel webbplats. Vi har länge skapat hemsidor och använder ofta WordPress. En stor anledning är att det är lätt för dig som slutkund att lätt kunna ändra innehållet och ladda upp nyhetsinlägg.

l

Maila oss

Maila oss på kontakt@camido.se

WordPress är populärt

Enligt statistik använder 35% av världens hemsidor WordPress. Det är en populär plattform som ständigt hålls uppdaterad. Används av bland annat Bloomberg, Mercedes och  och hålls därför ständigt uppdaterad. Däribland Bloomberg, BBC och Sveriges officiella webbplats.

Ändra innehållet själv

Du får tillgång till ett administrationsgränssnitt och kan när som helst själv ändra i texter och bilder. Det betyder att du alltid kan har tillgång till att ändra innehållet och ladda upp nyhetsinlägg m.m. Självklart tar vi hand om uppdateringar om ni önskar.

Flexibelt som tusan

Förutom att WordPress är enkel att administrera är det en vänlig plattform för att bygga ut funktioner allt eftersom. E-handel, sociala medier och andra komplexa funktioner är nästan alltid möjligt.

Om Camido Webbyrå

Sedan 2014 har vi på Camido skapat moderna webbplatser till företag i olika branscher runt om i Sverige. Förutom design ligger vårt fokus i att skapa lönsamma hemsidor och är utformade till rätt målgrupp. Vi är ett jordnära företag och strävar efter en god relation till alla våra kunder.