E-handel

Tjäna en extra slant och ta vara på de tekniska möjligheterna med en grym e-handel. Med hjälp av WooCommerce utrustar vi din e-handel med betalningsalternativ så som Swish, Klarna och betalkort. Leverera med PostNord, DHL, Schenker, Airmee m.fl.

l

Maila oss

Maila oss på kontakt@camido.se

Erbjud dina kunder

Populära betallösningar

Betallösningar så som Swish, Klarna, Paypal, och kortbetalningar integreras sömlöst till din webbshop.

Ta betalt i olika valutor

Vill du börja i Sverige, Norden, Europa eller till ännu fler länder? Vi lägger till de valutor de behöver.

Många fraktalternativ

För att öka konverteringen är det fördelaktigt att erbjuda flera alternativ för frakt. PostNord, DHL och Airmee är några exempel.

Snygga produktsidor

När vi designar er e-handel gör vi det med eftertanke för vad som driver ett köp. En snygg produktsida är A och O för en säljdrivande hemsida.

Extra funktioner

Vad vore ene-handel om inte funktioner som prenumeration av produkter, filtrering av produkter och tidsstyrda kampanjer? Vill du börja med en enkel webbshop går det att lägga till allt eftersom.

Integrationer

För att göra livet enklare erbjuder vi integrationer med affärssystem, nyhetsbrev som Mailchimp och Facebook/Instagram, m.fl.

Om Camido Webbyrå

Sedan 2014 har vi på Camido skapat moderna webbplatser till företag i olika branscher runt om i Sverige. Förutom design ligger vårt fokus i att skapa lönsamma hemsidor och är utformade till rätt målgrupp. Vi är ett jordnära företag och strävar efter en god relation till alla våra kunder.