loader image

Meny

Om
Camido.

På Camido har vi jobbat med WordPress och tekniska lösningar sedan 2014. De flesta av våra kund- och byrårelationer har utvecklats till fleråriga samarbeten.

Vår process.

Genom att kombinera kreativ design med modern teknik, hjälper vi kunder att nå ut med sina budskap på webben. Nedan går vi igenom hur vi tar ett projekt från start till mål.

Discovery.

I Discovery-fasen hjälper tar vi reda på era mål och bygger en förståelse för er verksamhet och era kunder. Det gör vi genom att granska er nuvarande situation och intervjua relevanta stakeholders samt användare. Vi analyserar marknaden och konkurrenterna (direkta som indirekta) vilket bygger grunden för en genomtänkt och långsiktigt hållbar lösning.

UX.

Vi jobbar fram en informationsstruktur så att användarna kan hitta det de söker och enkelt kunna utföra sina ärenden. Därefter jobbar vi med moodboards för att se till att stilen och estetiken överensstämmer med ditt mål och dina förväntningar. Wireframes används sedan för att sätta en struktur för layouten och den tilltänkta funktionaliteten. Här jobbar vi även med användartester.

Visual design.

Våra duktiga designers tar fram den digitala penseln och börjar skissa på designen. Vi tar fram en professionell design som känns Skandinavisk och förtroendegivande, med slutanvändaren och er verksamhets budskap i fokus.

Leverans.

Våra programmerare implementerar designen i WordPress. För oss är det viktigt att webbplatenen är snabb, skalbar, effektiv och användarvänlig. Vi bygger en lösning som fungerar på sikt.

Underhåll.

För många av våra kunder hjälper vi även till med det kontinuerlia underhållet för den lösning vi byggt. Vi tar ett helhetsansvar och ser till att uppdatera webbplatsens mjukvara regelbundet i syfte att hålla webbplatsen kompatibel och säker.

Prata med en
kunnig webbyrå.