loader image

Meny

Zebrain

Med design från byrån Somewhere Up North, har vi kodat ett egenutvecklat WordPress-tema för Zebrain. Webbplatsen är uppbyggd av återanvändbara moduler och uppnår 100/100 hos Pagespeed Insights. Zebrain är en av de mest lovande EdTech-startups från Norden och Baltikum 2022. Är du intresserad av att veta mer om Zebrain kan du läsa denna artikel från Dagens industri.

Leverans

  • Figma till WordPress
  • Egenutvecklat tema
  • Integration med Hubspot
  • Flerspråkig

Zebrain är ett digitalt hälsobolag som satsar på att ge medarbetare möjligheter via sin coaching-plattform. Den nya webbplatsen används bland annat för att informera användare kring tjänsten.

Potentiella leads har möjlighet att anmäla sitt intresse via kontaktformulär. Skickar någon in en förfrågan, skapas automatiskt ett lead i kundens HubSpot-CRM.

Webbplatsen är uppbyggd via moduler med hjälp av ACF Flexible Content. I CMS:et hittar användaren en flexibel sidbyggare med moduler som kan återanvändas för att t.ex. skapa helt nya landningssidor – utan att riskera att kunna förstöra den förutbestämda designen.

När vi kör webbplatsen i Google Lighthouse får vi goda resultat. 11 januari 2023 fick vi följande resultat för Zebrain.se: Performance 100, Accessbility 91, Best Practices 92, SEO 100.