loader image

Meny

Yabie

Med design från Kurppa Hosk och Conversionista, har vi tagit fram ett egenutvecklat WordPress-tema för Yabie. Webbplatsen är modulärt konstruerad med ACF Flexible Content. Läs mer om vilka system vi integrerat mot, event tracking och annat! Är du intresserad av att veta mer om Yabies varumärkesarbete, kan du kika på denna artikel från Resume.

Leverans

  • Figma till WordPress
  • Egenutvecklat tema
  • Integration med Salesforce
  • Integration med Cision
  • GTM Event Tracking
  • UTM Tracking

Webbplatsen fungerar som en integrerad sälj- och marknadsföringskanal på olika sätt. Skickas en förfrågan via kontaktformuläret, skapas automatiskt ett lead i kundens Salesforce CRM. Om ett lead kommer in på webbplatsen via annonser, fångar vi även upp UTM-informationen från annonserna, lagrar informationen i kakor och skickar med allt till kundens CRM. Yabie kan, med data från webbplatsen, få en riktigt bra översikt för samtliga leads och ta rätt beslut via sitt CRM.

På tal om att hålla koll har vi implementerat en detaljerad, strukturerad event tracking i samarbete med Conversionista. Vid godkännande av kakor, får vi reda på vilka knappar användaren klickar på, vilka fält som glömde fyllas i via kontaktformuläret, hur användaren hamnat på en 404-sida m.m.

Yabie använder Cision för att publicera och distribuera pressmeddelanden, där har vi byggt en integration som också automatiskt publicerar inläggen på webbplatsen.

Webbplatsen är uppbyggd modulärt med ACF Flexible Content. I CMS:et kan kunden byta plats på moduler, ta bort moduler och även lägga till moduler på vilka sidor som helst. Kunden får alltså en flexibel sidbyggare som kan användas för att t ex skapa helt egna landningssidor.

Webbplatsen består också av en del lite mer komplexa sektioner. I den gula sektionen på startsidan har vi kombinerat sticky-funktionalitet med Lottie-animationer där vi anpassat script från Bodymovin-biblioteket.

Trots allt detta, uppvisar webbplatsen goda resultat när vi analyserar den hos Google Lighthouse. 17 maj 2022 fick vi följande resultat för Yabie.com: Performance 100, Accessbility 97, Best Practices 100, SEO 92.