Hem

Kundcase

Om oss

Blogg

Kontakt

Universal Motors

Nu kör vi

Kund

Universal Motors Sverige

Bransch

Bilhandlare

År

2020

Arbete

Uppdraget

Universal Motors är en ny bilhandlare på marknaden som såg en online-satsning som en självklarhet. Att använda hemsidan som ett komplement för försäljningen, proffsig design, användarvänliga flöden och lättöverskådlig layout var de punkter vi arbetade främst emot.

Slutprodukt

Camido Webbyrå strävade i uppdraget efter en modern och konverterande design som förenklade för kunder att navigera och hitta rätt bil. Det genomfördes bland annat genom en skräddarsydd sökfunktion som tillåter kunden att ställa in åtskilliga parametrar.

Genom att koppla med API mot Bytbil.se möjliggörs för Universal Motors att endast lägga upp sina bilannonser på en enda plattform. Det innebär att de sparar in mängder med tid som annars skulle ha lagts på hemside-administration, risken för att använder fyller i fel information minskar m.m.

"Grabbarna på Camido Webbyrå är jätteduktiga! De hjälpte oss ta fram vår hemsida avseende bilhandel. Arbetet var fantastiskt! Utöver detta är de väldigt vänliga, kommunikativa och professionella! Återkopplingen kring varje problem var på noll tid och varje problem som uppstod löstes med det samma."

George Makdessielias
Grundare, Universal Motors Sverige