loader image

Meny

Saxarens Brygg

Saxarens Brygg är ett företag som bygger bryggor för privat personer, kommuner och företag. De bygger främst omkring Stockholms skärgård och arbetet innefattar allt från små byggreparationer till större bygganläggningar i både trä och betong. Vi fick uppdraget att lansera en ny webbplats åt företaget, med ett fokus på det visuella innehållet.

Leverans

  • UX & UI
  • Webbplats i WordPress
  • Underhåll

Den nya webbplatsen för Saxarens Brygg utgår i det stora hela från bilder och genomförda referensprojekt. Att bilderna skulle vara i fokus bestämde vi oss för tidigt, inte endast med målgruppen i åtanke utan också med tanke på hur målgruppen skulle interagera med webbplatsen. Många som besöker webbplatsen är potentiella kunder som är i behov av företagets tjänster och kan via bilderna med egna ögon se det professionella arbetet som Saxarens Brygg utför.

Saxarens Brygg utför betydligt mer arbete än att endast leverera bryggor, vilket behövde förmedlas på ett smidigt sätt. Här använde vi således en helskärmsnavigation med logiska undermenyer, som underlättar för användaren att navigera bland alla tjänster som företaget erbjuder. Från navigationen är det också möjligt att ta sig direkt till bildgalleriet, en yta som Saxarens Brygg kan använda för att låta sitt arbete tala för sig självt.

Eftersom bilderna ligger i fokus valde vi tidigt att arbeta utifrån en mörkare ton som bakgrundsfärg. Vi har valt att använda en mörk nyans i blå-magenta kombinerat med en passande rubrikfärg i aprikos och en ljusare färg för brödtexten. Färgpaletten, tillsammans med subtila animationer, ger webbplatsen en interaktiv känsla underbyggd av trovärdighet och professionalism.