Hem

Kundcase

Om oss

Blogg

Kontakt

ReachScandinavia

Timeless fashion

Kund

ReachScandinavia

Bransch

Mode

År

2020

Arbete

Uppdraget

ReachScandinavia erbjuder en en unik kollektion av handgjorda skor och accessoarer tillverkade i Grekland. Modebutiken riktar sig mot kvinnor som är ute efter en tidlös design med hög kvalité, med syfte att frambringa en varaktig och hållbar konsumtion.

Slutprodukt

Förutom huvudfokuset i projektet som var att smidigt kunna bläddra och filtrera bland produkter, få tydligt presenterad produktinformation och enkelt kunna genomföra köp, så har en betydande del av den nya webben handlat om att förmedla företagets kärnvärden.

Vi började med att identifiera behov och analysera målgruppen, vilket satte tonaliteten för hemsidan. I designen och strukturen som följde får besökaren genast en känsla av exklusivitet, originalitet och hållbarhet. Besökaren har möjlighet att välja bland olika valutor som sömlöst integrerar med betalningsmetoderna.

Allt är byggt i vårt favorit-CMS WordPress med WooCommerce plattformen, vilket gör det enkelt för ReachScandinavia att själva lägga till produkter, editera produktdetaljer med mera. Med kopplingar till Instagram och nyhetsbrevet Mailchimp får företaget kraftfulla verktyg att upprätthålla kontakten med sina kunder även utanför hemsidan.

"I am so pleased with the launch and outcome, and the way the project progressed from start to launch of page. They are extremely professional and have an eye for the all details. An inspiring page for the audience in all levels and creating a user-friendly page for the administrator."

Jane Haaber
Grundare, ReachScandinavia