loader image

Meny

Parameter Revision

Parameterrevision.se är kodad från grunden med ett egenutvecklat WordPress-tema. Läs om hur vi byggt denna modulära webbplats med hjälp av Advanced Custom Fields, custom script och anpassade inläggstyper.

Leverans

  • UX & UI
  • Webbplats i WordPress
  • Egenutvecklat tema
  • GDPR-godkända jobbansökningar
  • Drift & underhåll

Utifrån design i Figma har vi kodat ihop Parameter Revisions nya webbplats i WordPress. Webbplatsen är skapad med Bootstraps frontend framework och med Advanced Custom Fields för smidig backend hantering.

Ett custom script har kodats och hittas på startsidan: en kalkylator som tillåter bolagsägare att få ut siffror på det årliga utdelningsutrymmet samt minimikrav för ägarlön.

Arbetsannonser kan publiceras smidigt via CMS:et och inkommande ansökningar kan också smidigt hanteras. Enligt GPDR-policy tas ansökningarna bort automatiskt efter en viss period, som slutkunden själv kan styra.

Webbplatsen är uppbyggd med Advanced Custom Fields. Webbplatsen är skapad med ett egenkodat tema, men kunden kan fortfarande redigera all information som syns på webbplatsen. Dessutom har vi använt Flexible content för att bygga upp webbplatsen, vilket innebär att modulerna kan återanvändas för att t ex bygga egna landningssidor.

Utöver det kan kunden administrera medarbetare via s.k. anpassade inläggstyper. Dessa fungerar som globala objekt som kan visas upp på flera ställen på webbplatsen, men som administreras från ett ställe.

Webbplatsen uppvisar goda resultat hos Lighthouse. 17 maj 2022 fick vi följande resultat för Parameterrevision.se: Performance 98, Accessbility 98, Best Practices 100, SEO 100.